HOTEL MAJESTIC

NOVA GODINA 2019

Slika

Budite naši dragi gosti na Dočeku Nove godine 2019. u Restoranu Hotela Majestic. Malo je mesta u Beogradu koji mogu da se pohvale sa renomeom kakav Hotel Majestic ima, zato je izbor našeg restorana za proslavu Nove Godine 2019. sigurno pravi izbor!

Godine prolaze , nervoznim korakom , godine prolaze ... a Hotel Majestic je uvek tu za vas! Iako potpuno renoviran , sa novim modernim izgledom po ugledu na poznate hotele, svetskih metropola , Hotel Majestic je zadržao kako kažu “svoju dušu” i dalje je sa svojom toplom atmosferom druga kuća za mnoge Beograđane kao i nezaobilazna stanica za sve one koji posećuju našu prestonicu.

Kao i svake godine u najluđoj noći za vas smo spremili samo najbolje , pored vrhunskog muzičkog i animatorskog programa, tu je i kvalitetna selekcija izvanrednih specijaliteta srpske tradicionalne kao i internacionalne kuhinje, i all inclusive asortiman pića proverenih brendova!

Organizujemo nagradnu igru za najveseliji sto kao i mnoga druga iznenađenja!

Hotel Majestic može da se pohvali savršenom lokacijom, nalazimo se na Obilićevom vencu, u srcu pešačke zone prepune kafića i restorana, i na samo par metara od centralnog gradskog dešavanja na Trgu i vatrometa, što će biti interesanto posebno našim gostima iz inostranstva koji će moći da se prošetaju do istog, a zatim se vrate i nastave da uživaju u komforu Restorana Hotela Majestic.

Na nekoliko koraka od Hotela nalazi se velika javna garaža, tako da je parking još jedna stvar o kojoj nećete morati da brinete u najluđoj noći!

Program počinje u 20h.

MUZIKA :

Zabavljaće vas orkestar Časlava Ljubenovića “A Što Ne Bi Moglo” uz pratnju Marije Stanišić, sastav od 6 vrhunskih muzičara, višestruko nagrađivani važe za jedan od najboljih orkestara domaće narodne i zabavne muzike u regionu. Muški i ženski vokal, harmonika, bubanj, dve klavijature, ovaj profesionalni sastav majstora svog zanata garantuje nezaboravan provod i veselo veče!

HRANA – Bogata večera. Servis u tanjir. POSNI MENI PO DOGOVORU!

Hladno predjelo :

• Selekcija pečenice
• Selekcija šunke
• Selekcija sira
• Ruska salata
• Proja

Toplo predjelo :

• Sarmice od zelja

Glavno jelo :

• Punjeni pileći file na žaru
• Gurmanske pljeskavice
• Svinjsko pečenje
• Pekarski krompir

Salata:

• Salata od turšije
• Sezonska salata

Desert:

• Majestic šnit


ALL INCLUSIVE PAKET PIĆA :

- Vino Plantaže ( Vranac, Krstač, Rose)
- Vodka
- Domaće rakije (šljiva, loza, dunja)
- Vermouth
- Pelinkovac
- Pivo točeno
- Konzumacija svih sokova
- Konzumacija gazirane i negazirane vode

CENA: 50 € i 60 € , cena isključivo i samo zavisi od pozicije stola u sali, svi naši gosti imaće podjednak tretman i isti meni hrane i pića , svi stolovi su isključivo banket elegantna varijanta.

Svakog dana možete doći uz prethodnu najavu da pogledate restoran i izabere savršeno mesto za sebe i svoje prijatelje.

Slika


Besplatan internet će Vam sjajno poslužiti u ponoć kada su mobilne mreže preopterećene

Mogućnost uplate iz inostranstva !

Budite naši gosti na Dočeku koji brižno spremamo, čašom vašeg omiljneog pića nazdravite u prijateljskoj atmosferi u srcu naše prestonice i uz zvuke i pogled na vatromet uplovite u novu uspešnu 2019. godinu!

INFORMACIJE I REZERVACIJE : +381 60 434 66 44 ( Viber, Whats App)