planina snez za novu godinuDoček 2015 na Kopaoniku

Zbog blizu 200 sunčanih dana godišnje, Kopaonik  nosi ime “planina sunca”. Kopaonik  za docek Nove godine 2015 pruža fenomenalan doživljaj ljubiteljima skijanja , 55 km ski staza i 20 ski liftova za velike zaljubljenike i početnike. Otvaranje sezone na Kopaoniku zakazano je za 1. decembar a zanimljiva vest za sve ljubitelje skijanja jesu cene u smeštaja u hotelima koje će biti i do 35 odsto niže nego prošle godine. Kopaonik je zanimljiv i zbog svoje klime ali i zbog pejzaža sa gustim četinarski šumama kroz koje su isprepletane, odlično sređene ski staze. Kopaonik predstavlja najveći ski cenar Srbije. Nova godina na Kopaoniku nudi mnoštvo raznovrsnih sadržaja u kojima ćete uživati. Kopaonik u sezoni ugosti oko milion i po skijaša na 55 kilometara staza,.

//

Zlatibor,  docek Nove godine 2015.

Docek Nove na Zlatiboru, za mnoge je postao već tradicija. Prepoznatljiv po dosadašnjim novogodišnjim koncertima vrhunskih izvođača, kao što su Željko Joksimović, Željko Samardžić, Zabranjeno pušenje i mnogi drugi. To je ono što se za doček  na Zlatiboru dešavalo proteklih par godina i more ljudi koje se tih dana popne na Zlatibor i uživa u neponovljivom ambijentu i još boljoj klimi na 1000 metara nadmorske visine. Pregršt sadržaja se može pronaći na ovoj planini u vreme dočeka. Doček na Zlatiboru treba planirati na vreme upravo zbog smeštaja. Smeštaj za doček  na  Zlatiboru može biti mali problem. Preporučujemo da na vreme rezervišete pogledate nekoliko prelepih vila sa odličnim apartmanima  koje smo uspeli  da pronađemo i toplo preporučimo. Pronađite ovde smeštaj za novu godinu na Zlatiboru

Informacije u vezi dočeka 2015.  na Zlatiboru !

//

Na Kraljevom trgu, na Zlatiboru 31. decembra  u organizaciji Turističke organizacije „Zlatibor“ tradicionalni doček Nove godine.